Başkan Erdoğan'dan Büyük Türkiye Vurgusu

Başkan Erdoğan'dan Büyük Türkiye Vurgusu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 74. Genel kurulu gerçekleştirildi. Denizli Ticaret Odası, genel kurula 17 kişi ile katıldı.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, 74. Genel kuruluna Denizli Ticaret Odası, Oda Başkanı Uğur Erdoğan ile Meclis Başkanı Salih Sarıkaya'nın da içlerinde olduğu 17 kişilik bir heyet ile katıldı. Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşunun seçim sürecinin tamamlandığını anımsatan DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, oda ve borsalarla üyelerinin heyecanını tazeleyerek güç verecek bu büyük organizasyonun, güçlü ve büyük Türkiye yolunda atılan en önemli adımlardan bir tanesi olduğunu, yeni hedefler, yeni ufuklar ve yeni heyecanlar ile kaldıkları yerden bu yolda ve yönde koşmaya devam edeceklerini ifade etti.


Yurt çapında 1562, Denizli Ticaret Odası'ndan da 16 genel kurul delegesinin oy kullandığı TOBB'un 74. seçimli genel kurulu bitti. Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan'ın doğal delege olduğu genel kurulda, DTO'nun genel kurul delegeleri Haluk Lenger, Bayram Ali Çoban, Yavuz Aki, Cevdet Çiftçi, Mesut Yılmaz, Nazmi Çolak, Erol Kaya, Ali Önal, Kasım Karakaş, Halil Öztürk, Murat Çetintaş, Yakup Öğütcen, Mehmet Ali Mazı, Ali Taşevli ve Öztürk Taştan oylarını verdiler.

Oyunu kullandıktan sonra 74. TOBB Genel Kurulu ile alakalı değerlendirme yapan Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, seçim neticelerinin ortaya çıkması ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde yönetimle konsey ve kurul üyelerinin, delegelerin oyları ile yeniden belirlenmesi ile başlayan yeni dönemin, oda ve borsalar ile üyelerine farklı bir dinamizm kazandıracağına inandığını dile getirdi.

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN

Başkan Erdoğan, büyük ve güçlü Türkiye amaçlarına ulaşmak için bu tür organizasyonların ayrı bir önem taşıdığını, seçimler, ekonomi ve ticarete yön veren unsurların heyecanını tazelediğini, Denizli Ticaret Odası olarak, genel kurula delegelerle beraber kendilerinin de demokrasinin gereğini yerine getirdiklerini, Türkiye’nin 4 bir yanındaki oda ve borsalar gibi kendilerinin de Denizli heyeti olarak, oda ve borsalarımızın genel kurul delegeleri ile orada olduklarını, oylarını kullandıklarını, bu şekilde Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak, iş dünyasının yani ülkenin nabzını tutan oda ve borsaların seçim sürecinin tamamlanmış olduğunu dile getirdi.

TOBB Genel Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun tek başına tekrardan aday olarak güven tazelediği genel kurulun hayırlara vesile olmasını dilediğini belirten Başkan Erdoğan, millete hizmet etmek için çıktıkları bu yolda kendilerine destek olan güçlendiren üyeleri, genel kurulda temsil etmenin onurunu yaşadıklarını, onlara da kendilerini buralara kadar getirdikleri için teşekkür ettiğini, bu vesile ile herkese ağız tadı ile ve sağlıcakla geçirecekleri bir ramazan ayı dilediğini sözlerine ekledi.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.