Başkan Erdoğan’dan Desteğe Destek

Başkan Erdoğan’dan Desteğe Destek

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıklamış olduğu vergi indirimleri hakkında açıklama yaptı.

A+A-

Açıklamasında Başkan Erdoğan, Devleti, özel sektörün yanında görmenin kendilerini mutlu ettiğini, uygulamanın, piyasanın daha da hareketlenmesi, işlerin artması ve içinde bulunulan durumun bertaraf edilmesi bakımlarından önemli bir katkı sağlayacağını dile getirdi. Ve Enflasyonla Topyekûn Mücadelede En Az %10 İndirim Kampanyası'na katılmış olan DTO üyesi firmalarla müşterilerini ziyarette bulundu. Ayrıca TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu da bu hafta sonunda Denizli ilinde iş dünyası ile buluşacak.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, TOBB'un formunu doldurup Enflasyon ile Topyekûn Mücadelede En Az %10 İndirim Kampanyası'na katılmış olan DTO üyesi firmalarla müşterilerini ziyaret ederek, hayırlı alışverişler diledi.

ENFLASYONLA TOPYEKÛN MÜCADELE BÜYÜYOR

Başkan Erdoğan, ziyaretler ile alakalı olarak Enflasyonla Topyekûn Mücadelenin gittikçe büyüdüğünü, hem esnafın hem de vatandaşın, En Az %10 İndirim Kampanyası'nı sahiplendiklerini, başta Denizli ticaretinin merkezi konumunda olan Bayramyeri ile tarihi Kaleiçi Çarşısı'ndakiler olmak üzere, kampanyaya destek veren üyeleri ziyaret ettiklerini, ziyaretlerde esnafı detaylı bir şekilde bilgilendirip, fikir alışverişinde bulundukları kampanyanın, esnafın işlerine katkı sağladığını duymanın, kendilerini de mutlu ettiğini dile getirdi.

BAŞKAN ERDOĞAN: “ÇAĞRIMIZ KARŞILIKSIZ KALMADI; TEŞEKKÜR EDERİZ”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye ekonomisinin önemli bir sınavdan geçmekte olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.