Başkan Erdoğan'dan Gazilere Anlamlı Ziyaret

Başkan Erdoğan'dan Gazilere Anlamlı Ziyaret

TES Başkanı Erdoğan ve TES Yönetim Kurulu üyeleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti.

A+A-

TES Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan ile beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık'a, Batman'da ve Hakkari'de şehit olan Mehmetçikler adına başsağlığı ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında konuşma gerçekleştiren Erdoğan, Türk milletinin birliğini ve beraberliğini bozabilmek adına uğraşan hainler ve iş birlikçilerinin heveslerinin kursaklarında kalacağını ifade ederek, milletin birliği ve dirliğinin ebediyete kadar baki olacağını aktardı.

 

Türk milletinin kendisine kurulmak istenen hain ve sinsi tuzakları bertaraf edeceğinin altını çizen Erdoğan, bu topraklarda huzur içinde ve güvenle yaşamaya devam edeceklerini belirterek, bu durumdan kimsenin şüphe duymamasını istedi. Bu vesile dahilinde milletin acısını paylaştığını aktaran Erdoğan, hain saldırıda şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık ise, ziyaretleri sebebiyle TES yönetimine teşekkürlerini sundu. Ziyaret kapsamında Kur'an-ı Kerim okunurken, şehitler için dua edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.