Başkan Erdoğan TÜGİAD Heyetini Ağırladı

Başkan Erdoğan TÜGİAD Heyetini Ağırladı

Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Yönetim Kurulu’nu makamında ağırladı.

A+A-

Başkan Erdoğan, konuklarına, ticaretin yalnızca kazanç olmadığını; aynı zamanda bunun dostluk olduğunu, kendilerinin de bu düşünce ile her hafta üyeleri ziyaret ettiklerini, onlar ile birebir iletişim kurup, oda ile olan ilişkilerini ve üyeler arasındaki dostlukları artırmaya çalıştıklarını ifade etti.

 

Denizli Ticaret Odası’nı ziyarette bulunan eden TÜGİAD Başkanı Ali Yücelen’le yönetim kurulu üyeleri; DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen ve Hasan Aracı’nın yanında DTO yönetim kurulu üyeleri Ferruh Dalkılınç, Hikmet Alpaslan, Kemal Tuncer, Ramazan Çelikkol ve DTO Genel Sekreteri Ali Rıza Tekin’le buluştu.

Ticaret Sadece Para Kazanmak Değildir

TÜGİAD yönetimiyle toplanmaktan memnun olduklarını ifade eden Başkan Erdoğan, konuklarını Denizli Ticaret Odası ve çalışmaları ile alakalı bilgilendirdi. Erdoğan, kendilerinin varoluş nedeninin üyeler olduğunu, onların belirlemiş olduğu çizgide hareket ettiklerini, üyelerin kendilerine yöneltecekleri her türlü söyleminin talimat kabul edildiğini ve ona göre yol haritası çizdiklerini, bu çerçevede, seçildiği günden beri hep sahada olduklarını, en büyük özelliklerinin her hafta esnaf ziyareti yaptıklarını, sanayiciden en küçük esnafa kadar üyelere işyerlerinde ziyaret ettiklerini, odada eskiden görev alan duayenleri de evinde veya iş yerinde bulup, ihmal etmediklerini, insanlara, dokunmak gerektiğini, ticaretin sadece para kazanma olmayıp ilişki ve dostluk ortamının da kurulması ve artırılması olduğunu belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.