Başkan,Futbolculara Gözdağı Verdi!

Başkan,Futbolculara Gözdağı Verdi!

Başkan Adnan Tatar, “Lidere yenilirsek, herkes bavulunu toplayıp gidebilir. Bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak” dedi.

A+A-

Denizli Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz hafta Acıpayam deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet alan Çal Belediyespor, cumartesi günü sahasında lider Kale Belediyespor ile oynayacağı maça kilitlendi. Başkan Adnan Tatar, “Lidere yenilirsek, herkes bavulunu toplayıp gidebilir. Bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak” dedi.

Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın göreve gelmesinden sonra 2 sezon üst üste namağlup şampiyon olup, Denizli Süper Amatör Lig’e yükselen Çal Belediyespor geçtiğimiz hafta Acıpayam Belediyespor’a yenilerek 41’inci maçında mağlubiyetle tanıştı. 10 puanla ligde ikinci sırada bulunan Çal Karası, Cumartesi günü sahasında 15 puanla lider durumda bulunan Kale Belediyespor’u ağırlayacak. Dev maç öncesi tansiyonun arttığı Çal Belediyespor’da Kulüp Başkanı Adnan Tatar sert uyarılarda bulundu. Takımda teknik heyetten futbolculara herkesin ayağını yere sağlam basması gerektiğini söyleyen Tatar, “Son maçlarda iyi futbol oynamıyoruz. Buna da çözümü bulacak olan teknik heyettir. Mağlubiyet çok önemli değil. Önemli olan iyi mücadele edip iyi futbol oynamaya çalışmaktır. Hafta sonu Kale Belediyespor’u yenersek puan farkı 2’ye düşer ve liderlik için fırsat yakalamış oluruz. Lidere yenilirsek, herkes bavulunu toplayıp gidebilir. Bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak. Çal’a ve tüm Çallılar’a verdiğimiz şampiyonluk sözü var. Bu hedefe ulaşmak için canla başla çalışacağız” dedi.

Tatar, Kale Belediyespor maçına tüm taraftarları davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.