Başkan Gürlesin'den O Mahalleye Yeni Proje

Başkan Gürlesin'den O Mahalleye Yeni Proje

‘Pamukkale’de yaşamak ayrıcalıktır’ sloganından hareket ile Pamukkale İlçesi’ndeki 68 mahallenin tümüne en iyi hizmeti götüren Pamukkale Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi’nde bir projeyi daha hayata geçiriyor.

A+A-

Kurulmuş olduğu 2014 senesinden beri Pamukkale İlçe halkına en iyi hizmeti hızlı bir şekilde götüren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hem Ak Partili bir belediye başkanı olmasının hem de ilçe belediyeler arasındaki farkını ispatlamaya devam ediyor.

İstişareyle Karar Verildi

Başkan Gürlesin, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile buluştu. Vatandaşlara çay ve simidin ikram edildiği sabah buluşmasında, yapılacak olan açık pazaryerinin yeri ve günü vatandaşlar ile istişare yapılarak tespit edildi. Göreve gelmiş olduğu günden beri ilçeye yapılmış olan tüm hizmetlerde halkın yararına, geleceğe yatırım olma noktasına dikkatleri çeken Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Belediyeciliğin gereğini yerine getiriyoruz. Halkımız için yaptığımız her hizmette, halkımızla birlikte, halkımızı dinleyerek, halkımızla yürünerek daha anlamlı olduğunu düşünüyoruz. Biz burada Ak Partili Belediyeciliğin farkını gösteriyoruz” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.