Başkan Gürlesin'den Polislere Destek Mesajı

Başkan Gürlesin'den Polislere Destek Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173’üncü yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Mesajda Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak her daim Türk Polis Teşkilatı’nın yanında olduklarını dile getirdi.Mesajında, halka hizmet anlayışı kapsamında görevlerini en iyi şekilde yapan ve bu uğurda şehit olan emniyet mensuplarını saygı ile andığını ve hepsine Allah’tan rahmet dilediğini ifade etti.

Başkan Gürlesin mesejının devamında

Pamukkale Belediyesi olarak, geçen sene Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa hazırlanan ‘Gayret Sizden İkram Bizden’ projesine destek verdiklerini belirten Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak kurulduğu ilk günden bu yana, devletin, ülkenin bölünmez bütünlüğünü ile halkın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek gibi mühim görevleri başarı ile yerine getiren polislerin her daim yanında olduklarını ifade etti ve ülkenin dört bir köşesinde fedakârca görevlerini yapan, milletin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 173. kuruluş yıldönümü kutladı. Tüm polislerimize görevlerinde başarılar temenni ederim, diyen Başkan Gürlesin, şehadete ermiş emniyet mensuplarını da saygı ile andığını ve hepsine Allah’tan rahmet dilediğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.