Başkan Gürlesin’den Zabıtalara Yemekli Kutlama

Başkan Gürlesin’den Zabıtalara Yemekli Kutlama

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her sene 1-7 Eylül’de kutlanıyor olan Zabıta Haftası sebebi ile Zabıta Müdürlüğü personelleri ile buluştu.

A+A-

Kocaçukur’da yapılmış olan yemeğe Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Sevinçli, Zabıta Müdürü Şükrü Güçer’le zabıta personeli katılımda bulundu. Yemekte, zabıtalar ile bir bir sohbet eden, şikayet ve önerilerini dinleyen Başkan Gürlesin,  Zabıta Haftası’nı tebrik etti.

 

“BELEDİYEMİZİN HALKLA DİREKT TEMAS EDEN YÜZÜ”

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, Zabıta’nın toplumdaki huzurun sağlanması ile alakalı önemli görevlerinin olduğunu, Zabıta Teşkilatı’nın 192. yılını kutladığını, toplumdaki huzurun tesis edilmesi ile alakalı  zabıtaların görevinin büyük olduğunu, kendilerinin bunun farkında olduğunu, Belediyenin doğrudan vatandaş ile temas eden yüzünün zabıtalar olduğunu, bu sebeple zabıtanın kendilerinin yüz akı olduğunu, bundan dolayı öncelikle emeklerinden ötürü başta başkan yardımcısı, müdür olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Kendilerinin Pamukkale Belediyesi olarak çok geniş bir alanda hizmet vermeye çalıştıklarını dile getiren Başkan Gürlesin, 68 mahallenin olduğunu, Denizli’nin en fazla nüfusu olan ilçesi olduklarını, üniversite öğrencisi ile şehrin gelişmiş olan bölgesiyle gelişmekte olan bölgesinin olduğunu, geleceğe ışık tutan vizyon projelerle halka hizmet götürdüklerini, bu başarıda zabıtaların da emeğinin olduğunu ve hepsine emeklerinden dolayı tekrardan ayrı ayrı teşekkür ettiğini ve Zabıta haftalarını kutladığını belirtti.

 

Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürü Şükrü Güçer, Başkan Gürlesin’in zabıta teşkilatı böyle önemli bir günde yalnız bırakmadığı için teşekkürlerini sundu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.