Başkan Gürlesin Halkla Buluşacak

Başkan Gürlesin Halkla Buluşacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından, her ayın ilk pazartesi günleri yapılan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nün Haziran ayı toplantısı 4 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

A+A-

Yapmış olduğu her projeyle farkını gösteren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel bir hale getirdiği "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü" buluşmaları sürüyor.

 

İlkinin 2017 senesinin Şubat ayında yapıldığı halk günün bu ayki buluşması 4 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da başlıyor. Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesindeki Pamuk Kafe’de gerçekleştirilecek olan "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"nde halkın dertlerini dinleyen Başkan Gürlesin, var olan  problemlerin çözümünü anında bulmak için uğraşıyor. En çok istek olan iş isteyen vatandaşlar için  İŞKUR temsilcisinin de katılımda bulunduğu halk gününde bir çok kişinin derdine çözüm üretiyor.

Halkın Derdine Çare Aranıyor

Halkın dertlerini, sorunlarını bire bir dinledikleri halk gününde, halkın derdine derman olduklarını dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Vatandaşlar ile her fırsatta bir araya geldiklerini ama yine de kendilerine ulaşma noktasında hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için, her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerinde vatandaşları belediyede ağırladıklarını,  bu ay ki buluşmanın da 4 Haziran Pazartesi günü saat 10.30’da yapılacağını, tüm gayretin, çabanın halkın derdine derman olabilmek olduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.