Başkan Gürlesin’le Buluşmalar Sürüyor

Başkan Gürlesin’le Buluşmalar Sürüyor

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından her ayın ilk pazartesi günü yapılan “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nün Kasım ayı toplantısı 5 Kasım 2018 Pazartesi günü yapılacak.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşlar ile bir araya gelmek için güzel bir fırsat olan ve halkın derdine derman oldukları geleneksel halk buluşmalarının sürdüğünü ve bu buluşmaya tüm halkın davetli olduğunu ifade etti.

Göreve geldiği günden beri halk il iç içe bir belediye başkanı olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel bir hale getirilmiş olan “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” buluşmalarını sürdürüyor. İlki 2017 senesinin Şubat ayında yapılan halk günün bu ayki buluşması 5 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da, YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de yapılacak.

Herkesi Davet Etti

“Halkımızın derdiyle dertleniyoruz” şeklinde konuşan Başkan Gürlesin, İŞKUR temsilcilerinin de hazır olduğu geleneksel halk günü toplantısına tüm Pamukkale halkını çağırdı. Vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını bire bir dinledikleri halk gününde, halkın derdine derman olduklarını, ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk ile her fırsatta bir araya geldiklerini ama yine de kendilerine ulaşma noktasında hiçbir vatandaşın mağdur olmaması adına her ayın ilk Pazartesi günü halk günlerinde vatandaşları belediyede ağırladıklarını, bu ay ki buluşmada 05 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da yapılacağını, tüm gayret ve çabanın halkın derdine derman olabilmek olduğunu dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.