Başkan Gürlesin Unutulmuyor

Başkan Gürlesin Unutulmuyor

A+A-

Denizli İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini 2011  yılından 2014 yılı Mart ayı sonuna kadar yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halka hizmet götürdüğü çalışma arkadaşlarıyla, geleneksel hale getirdiği yemekte bir araya geldi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımıza hizmet etme aşkıyla İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde bir çok önemli projeye imza attığımız il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızla her zaman birlikteyiz. Hala o zamanki hizmetlerin ilçelerde unutulmamış olması çok önemli ” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Büyükşehir olmadan önce İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini sürdürdüğü, 19. ve 20. dönemde birlikte görev yaptığı İl Genel Meclisi üyeleri ile geleneksel buluşmalarını her defasında farklı bir ilçede gerçekleştirmeye devam ediyor. Büyükşehir Kanunu ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlerle Denizli İl Özel İdaresi kapanmış ve idarenin beyni olan İl Genel Meclisi’nin görevi son bulmuştu. Denizli merkez, ilçeler ve 360 köye hizmet götüren, eğitimden, sağlığa, alt-üst yapıdan çevreye, tarımsal yatırımlardan bölgesel yatırımlara kadar önemli çalışmalara imza atmış olan İl Genel Meclisi Üyeleri, her üç ayda bir farklı ilçelerde bir araya geliyor. Birlikte önemli işlere imza atan İl Genel Meclisi üyeleri bu defa Çameli’de toplandı. Çameli İl Genel Meclisi üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlık ederken, yemeğe Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve, İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış Halil Pekdemir, Osman Yüceliş, yine İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış ve 19 ve 20. dönemlerde mecliste temsil edilmiş tüm partilerin meclis üyeleri katıldı.

 

BU SEFER Kİ BULUŞMANIN ADRESİ ÇAMELİ

 

“İl Genel Meclisi Başkanlığı’nı yürüttüğüm dönemde, il genel meclisi üyelerimizle ilçelerimize, köylerime çok önemli hizmetler götürdük” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Ev sahipliği yapan Çameli’ye ve davetimize icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçmişte siyasi partilerimiz farklı, şimdide farklı olabilir ama geçmişin yâd edilmesi anlamında bu toplantıyı geleneksel hale getirdik. Bu yemek bahanesi ile bir araya gelmekle insani ilişkilerimizi hem ortaya koyuyoruz hem de siyasi görüşümüz farklı bile olsa örnek oluyoruz. Bu toplantıların devam etmesine katkı vermek anlamında görevi üzerime aldım. Önemli olan aynı noktada, aynı sofrada buluşabilmektir. Görev anında da, görev sonrasında da böyle bir araya gelebiliyorsak, geçmişi hatırlayıp şu günler oldu diyebiliyorsak ben herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu kardeşliğimiz birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar devam etsin diyorum. Sağlık, sıhhat olduktan sonra aynı sofrada buluşabiliyorsak bizlerde o gönül sofrasında bir araya gelebiliyorsak ne mutlu bizlere. Bu toplantılar sayesinde daha önce hizmet ettiğimiz yerleri bir kez daha görüyoruz. Burada hala o dönemde yapılan hizmetleri halkımızın hatırlaması bizleri ayrıca memnun ediyor” dedi.

 

HİZMETLER UNUTULMUYOR

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında, İl Genel Meclisi’nde görev almış meclis üyeleri, gittikleri bölgelerde hala Başkan Gürlesin dönemindeki hizmetlerin konuşulduğunu ifade ettiler. Türk Halkı’nın vefalı olduğunun altını çizen üyeler, “Köylerimiz o dönemlerde hizmet bekliyordu. Her birimizin siyasi görüşü farklı fakat amacımız aynıydı. Hüseyin Gürlesin’in başkanlığındaki İl Genel Meclisi üyeleri olarak ilçelerimize, köylerimize götürdüğümüz hizmetleri vatandaşımız hala hatırlıyor, dua ediyor. Bizlerde bunun haklı gururunu, başkanımız Gürlesin ile birlikte yaşıyoruz” dediler. İl Genel Meclisi Eski Başkanlarından Halil Pekdemir de, “2004’te göreve geldiğimizde, hep beraber bir yola çıktık ve o yola birbirimize çok değer verdik, önem verdik. O görevlere geldiğimizde peygamber efendimizin dediği gibi istişare sünnettir sözüyle yola çıktık ve hamdolsun dar bütçelerle bugün eğer il genel meclisi ilçelerdeki, mahallelerdeki hizmetlerinin adı anılıyorsa inanın hepimizin başarısıdır” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.