Başkan Gürlesin Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Gürlesin Vatandaşlarla Buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, gelenekselleşen halk gününde vatandaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her daim olduğu gibi vatandaşları dinlemeyi sürdürüyor. Mahalle buluşmaları, mahalle ziyaretleri ve bunun gibi etkinlikler ile vatandaşlar ile bir araya gelen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geleneksel bir hal alan “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü”nde Pamukkaleliler ile  buluştu.

 

GELENEKSEL HALE GELDİ

 

Pamukkale Belediyesi’nin YSE’de bulunan ana hizmet binasındaki Pamuk Kafe’de yapılan halk gününe vatandaşlar yine büyük ilgi gösterdiler. Buluşma öncesinde vatandaşlara hitap eden Başkan Gürlesin, kendilerinin vatandaşları tüm ortamlarda dinlediğini, bu buluşmanın geleneksel bir hale geldiğini, halkın dertlerine derman olmaya çalıştıklarını,  kanunlar kapsamında ellerinden geleni yaptıklarını, kendileri dışında olanlar olursa yönlendirme yaptıklarını, bu buluşmalara devam edeceklerini belirtti.

 

DERDİMİZİ ANLATABİLİYORUZ

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, halk gününe katılımda bulunan vatandaşları bir bir dinledi. İş isteği olan vatandaşları İŞKUR Masasıyla da yardımcı olunurken, Başkan Gürlesin’in halka ilgisi memnuniyet meydana getirdi. "Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü"ne katılımda bulunan vatandaşlardan Medine Gürsoy, Zihni Çetinel, Hülya Kara, Raziye Selçuk, Dudu Atilla ve Adile Vural ise Başkan Gürlesin’e böyle bir olanak tanıdıkları için teşekkürlerini sunarak, eskiden başkanlara ulaşmanın mümkün olmadığını, şimdi bu şekilde herkes derdini en yetkili kişiye aktarma imkanının olduğunu, bunun kendileri için çok önemli olduğunu, kendilerinin sıkıntıları anlatarak çözüm bulunmasını görmekten mutlu olduklarını dile getirdi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.