Başkan Güven TOKİ İnşaatını İnceledi

Başkan Güven TOKİ İnşaatını İnceledi

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, yanındaki heyetle beraber yukarı mahallede yapımı hızlı bir şekilde süren 330 konutlu TOKİ İnşaat alanında incelemeler yaptı.

A+A-

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, beraberinde geldiği heyetle beraber Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca yapımı hızlı bir şekilde süren yukarı mahalledeki 330 konutlu TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

Tek Tek İnceledi

Başkan Güven, Yüklenici firma yetkilileriyle görüşüp projenin gidişatı ile alakalı bilgiler aldı.  Güven, tüm daireleri bir bir inceleyip, konutların son derece kaliteli yapıldığını ifade etti. Her dairede ebeveyn banyosu olduğunu dile getiren, konutların 109’unun 2+1, 221 tanesininse 3+1 olarak tasarlandığını vurgulayan Başkan Güven, devam eden bu projenin bitmesi ile  hem konut sıkıntısını gidermeyi hem de düşük gelirli ailelerin ev sahibi olmalarını amaçladıklarının altını çizdi.

Çivril’de TOKİ konutlarıyla yeni bir yaşam alanı meydana getirmeye çalıştıklarını  belirten Başkan Güven,  toplam 330 konutun, cami ve iki büfenin yapılmasıyla ilçeye ayrı bir güzellik katacağını dile getirdi ve proje tamamlandıktan sonra 2. etabın da start alacağı müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.