Başkan Kobaş’tan Zafer dolu mesaj!

Başkan Kobaş’tan Zafer dolu mesaj!

Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

30 Ağustos Zafer Bayramı’na Türkiye’de yaşanan terör olayları nedeniyle buruk girdiklerini söyleyen Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, Türk Milleti’nin her zaman azim ve kararlığı ile zorlukları yendiğini, bu kötü günleri de atlatarak daha güçlü bir Türkiye’de 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi ulusal bayramların coşku ile tekrar kutlanacağını belirtti. 

Kobaş mesajında şu ifadelere yer verdi, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesi, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zirveye tırmanmış ve burada söken zafer şafağı son yurdumuzun talihini, kaderini ve akıbetini aydınlatmıştır. 

Böylelikle Türk milletinin varlığına kast eden emperyalist mihraklara ve taşeronlarına Dumlupınar’da acı ve kesin bir ders verilmiştir. 26 Ağustos 1922 sabahı başlayan Büyük Taarruz son vatanımızın ne pahasına olursa olsun teslim edilmeyeceğinin tescili ve Türk milletinin kendi yazgısına yalnızca kendisinin yön vereceğinin kesin beyanıdır. 

30 Ağustos Zaferi, savaş meydanlarında kazanılan askeri zaferin ötesinde, tarihi şanlı zaferlerle dolu Aziz Milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları cesaretlendirerek, mücadele etmelerini sağlayan bir zafer olmuştur. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.