Başkan Örki Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısını Ağırladı

Başkan Örki Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısını Ağırladı

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi, AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı ziyaret etti. Ziyarette, Çankırı’ya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Yerel Yönetimler Başkanı İsmail Balaban, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, AK Parti Pamukkale Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı’nın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale ilçesi ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Çankırı, Pamukkale’nin sadece ülkemizin değil dünyanın gözde merkezlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Memleketimizin her bir köşesinin ayrı bir güzelliği var. Denizli’miz, Pamukkale’miz de kendine has güzelliği ile büyülüyor. Bu güzel ilçemize Pamukkale Belediyesi olarak yapmış olduğunuz hizmetleri yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Pamukkale’nin hem turizmine hem kültürel değerlerine daha da katkı yaparak, geleceğe yatırım niteliğinde işlere imza atılmış. Sizlere, halkımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  ziyaret sonunda günün anısına, AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM İdare Amiri Ceyda Bölünmez Çankırı’ya özel işlemeli tabak hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.