Başkan Örki: Çocuklar Bizim Geleceğimizdir

Başkan Örki: Çocuklar Bizim Geleceğimizdir

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Dünya Çocuk Hakları Günü’nde çocuklarla beraberdi.

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından Çocuk Hakları Günü’nde ilçe sınırlarının içindeki mühim noktalarda bulunan billboardlar miniklerin çizmiş olduğu resimler ile renklendi.  Başkan Avni Örki, minik ressamları belediye de ağırladı ve onlar ile beraber tüm dünyaya mesaj gönderdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde belediyede çocukları ağırlayarak, tüm dünyaya mesaj gönderdi. Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz günlerde ilçe sınırlarındaki önemli noktalardaki billboardların, çocuk haklarına dikkat çekmek amacıyla, minik ressamların çizdiği resimlerle donatıldığını belirterek, çocuk haklarının çok önemli olduğunu söyledi. “Çocuklara karşı işlenen her türlü haksızlığın, suçun karşısındayız” diyen Başkan Örki, Pamukkale Belediyesi olarak çocukların hem okul hayatına hem toplumsal yaşama adapte olmalarına destek olmak amacıyla projeler yürüttüklerini hatırlatarak, belediye bünyesindeki Aile Destek Birimi’nde görevli uzman psikoloğun, ilçe sınırları içerisinde desteğe ihtiyacı olan çocuklara yardımcı olduğunu bildirdi.

“ÇOCUKLAR YARINLARIMIZIN TEMİNATI”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, belediye binası önündeki billboardların önünde minik ressamlarla bir araya gelerek, “Bizler ülke olarak gerçekten şanslı bir ülkeyiz. Çünkü ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı ulusal egemenliğimizle bir tutarak, özdeşleştirerek çocuk haklarına verdiği önemi, değeri bundan yıllar önce bizlere göstermiştir. Bugün geldiğimiz noktada gerçekten ülkemizin çocuklarının birçoğunun çok iyi şartlarda yetiştirildiğini ve büyüdüğünü görüyoruz. Çocuk hakları o kadar önemli ki; bir milletin çocuk haklarına vermiş olduğu değer, medeniyetinin, kültürünün, çağdaşlığının bir işaretidir. Çocuk haklarına değer veren medeniyetler, ülkeler en güçlü ülkeler, medeniyetler olarak anılırlar. Bu çocuklar bize emanettir. Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz, yarınlarımızın teminatıdır. Bizlerde yerel idareciler olarak çocuklarımızın daha güzel şartlarda büyümesini sağlamak adına gayret ediyoruz, koşturuyoruz. İnşallah bu gayretimizi de artırarak sürdüreceğiz. Buradan dünya çocuklarına da yanımızdaki bu güzel çocuklarla bir mesaj vermek istiyoruz. Bütün dünyada eziyet çeken, zor şartlar altında büyümeye çalışan bütün çocuklarımıza güzel günler temenni ediyoruz. İnşallah onlarda çok mutlu günler geçirirler. Ülkemizin çocuklarıyla geleceğe emin adımlarla ilerlediği bugünlerde, bende bütün vatandaşlarımıza güzel günler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Örki, çocuklarla tek tek sohbet ederek, çizdikleri resimler hakkında sorular sordu. Çocuklarla birlikte öğle yemeği yiyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, minik ressamlara hediye vermeyi de unutmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.