Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı Mesajı

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, "Tüm hemşehrilerime sevenleri ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, küskünlerin barıştığı, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona erdiği bir bayramın daha milletçe idrak edildiğini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzur ve güven içinde bir bayram geçirebilmeleri için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşadığımız bugünlerde özellikle sevdiklerinizle bir araya gelmek için yola çıkacak vatandaşlarımız trafikte daha dikkatli olsunlar" dedi

 

Başkan Osman Zolan şunları kaydetti: "Bayramlar birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Bayramda kimsenin kapısını çalamayanlara, yolları gözleyen yaşlılarımıza ve kimsesizlere, öksüz ve yetimlerimize sahip çıkalım, onları ziyaret edip sofralarımızda davet edelim."

 

Sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, birlik ve beraberlik duygularının yoğunlaştığı bir Kurban Bayramı dileyen Başkan Zolan, "Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ailelerimiz olmak üzere tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa, huzur, mutluluk, selamet getirmesini temenni ediyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.