Başkan Osman Zolan’dan teröre lanet

Başkan Osman Zolan’dan teröre lanet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul’da çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Başkan Zolan, “Dost düşman şunu çok iyi bilsin ki: Türkiye Cumhuriy

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan hain terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı. Mesajında güvenlik güçlerine yönelik gerçekleştirilen alçak saldırıların; vatanın ve milletin birlik ve bütünlüğüne kast ettiğini belirten Başkan Zolan, “Ülkemizin huzurunu ve refahını hedef alan bu alçak saldırganlar, hain emellerine asla ulaşamayacaklar” dedi. İnsanlığın utanç vesikası olan haysiyet yoksunlarına misliyle cevap verileceğini vurgulayan Başkan Zolan, “Bu mübarek günde ülkemin birlik ve beraberliğine göz diken canileri ve onun destekçilerini bir kez daha nefretle kınıyorum. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır” dedi.

 

Adı ne olursa olsun eli kanlı hain terör örgütlerinin kadim Türk milletini silahlarla, bombalarla yıldıramayacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Milletimiz, vicdanlara sığmayan bu menfur saldırı karşısında metanetli ve vakur duruşunu koruyarak, bu zor günleri de aşacaktır. Şimdi her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik içinde olacak; kardeşliğimizi zedeleyip bizi birbirimize düşürmeye çalışan kalleşlerin oyununa asla gelmeyeceğiz. Dost düşman şunu çok iyi bilsin ki: Türkiye Cumhuriyeti bu şuur yoksunu canileri ve onun destekçilerini mağlup edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Haince düzenlenen menfur saldırıyı ve faillerini lanetleyen Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Menfur terör saldırısında şehit düşen polislerimiz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine, Türk Polis Teşkilatımıza milletimize başsağılığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.