Başkan Özbaş Gençlerle Buluştu

Başkan Özbaş Gençlerle Buluştu

Sarayköylü öğrenciler Sarayköy Belediyesi Üniversiteye Hazırlık Kursu’na katılıp üniversite hayallerine ulaştılar.

A+A-

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın talimatı ile  Sarayköy Belediyesi Üniversiteye Hazırlık Kursu açıldı. Öğrencilerin dikkatlerinin dağılmaması amacı ile 2 katlı bir binada eğitim görmeleri sağlandı, öğrencilere ücretsiz eğitim seti de verildi. 1 senenin sonunda kursa katılan öğrenciler üniversiteye yerleşip başarı elde ettiler.  Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gençlerin geleceğini, eğitimini önemsediklerini ifade etti.

Sarayköy Belediyesi bünyesinde hayata geçmiş olan Üniversiteye Hazırlık Kursu’na katılımda bulunan öğrencilere belediye tarafından destekleyici kitaplar ücretsiz bir şekilde verildi. Öğrencilere  güzel bir  sınıf ortamı meydana getirildi. 1 senelik eğitimden sonra üniversite sınavına giren gençlerden başarılı neticeler geldi.

Birçok Yerde Bu İmkan

ÖSYM tarafından üniversiteye yerleştirilmiş olan öğrenciler ile Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde buluşan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’a, Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özsoy’la öğretmenler de eşlik etti. Başkan Özbaş, şimdiye dek kursta göstermiş oldukları başarıları üniversite hayatlarında da göstereceklerinden emin olduğunu, azim, çalışkanlık, istikrar, takip, devamlılık ile güzel bir sonuç aldıklarını, sınavı başarı ile geçerek yerleştirildiklerini, bundan sonra da her zaman yanlarında olduklarını, ellerinden gelen tüm destekler ile öğrencilerin yanında olacaklarını, Sarayköy Belediyesinin sunduğu bu olanağın belki de pek çok ilçede, vilayette olmayan bir imkan olduğunu ifade etti.



 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.