Başkan Özbaş Konukları İşaret Diliyle Selamladı

Başkan Özbaş Konukları İşaret Diliyle Selamladı

Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile yapılan programda duygusal anlar yaşandı.

A+A-

Sarayköy Belediyesi ve Sarayköy Halk Eğitim Merkezi ortaklığıyla açılmış olan işaret dili kursu öğretmen ve öğrencilerince 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile “3 Aralık’ta Empati Kuruyoruz” isimli program organize edildi. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılan programa Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Akhan, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Akbulut, engelli vatandaşlar, aileleri ve vatandaşlar katıldılar.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı. İstiklal Marşı’nı kursiyerler işaret diline çevirdiler. Daha sonra konuşmasını yapmak için Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, sahneye çağrıldı.

BAŞKAN ÖZBAŞ, İŞARET DİLİYLE SELAMLADI

Sahneye çıkan Başkan Özbaş, tüm katılımcılara işaret dili ile “Hepiniz hoş geldiniz. Aramızda engel yok” dedi. İşaret dili ile katılımcılara selam veren Başkan Özbaş, katılımcılar tarafından alkışlandı.

Başkan Özbaş, herkese düşen görevin aslında engelli kardeşler için bu hayatı kolaylaştırmak olduğunu, hükümetin engelli kardeşlerin bakımları, eğitimleri, aslında hayatlarını kolaylaştırmak için yapılan icraatlarla çok ciddi adımlar attığını, Belediye başkanı olduktan sonra belediye hizmetleri içinde Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü kurduklarını, tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara, engelli vatandaşlara, hasta olan vatandaşlara kısacası kendilerine ihtiyacı olan herkese dokunmaya çalıştıklarını, şehrin imarıyla yeni yapılacak üst yapı çalışmalarla tüm kaldırımlarda, tüm yollarda engelli kardeşlerin hayatlarını kolaylaştırmak için hızlı bir şekilde çalışma yapacaklarını, yapacakları çalışmaları empati yaparak yapmaları gerektiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.