Başkan Özbaş sahaya çıktı

Başkan Özbaş sahaya çıktı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Beylerbeyi Mahallesi gençlerinin organize ettiği halı saha maçında sahaya çıktı.

A+A-

Gençlik yıllarından beri sporun içinde olan, spora ve sporculara büyük önem veren ve destekler sağlayan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Beylerbeyi Mahallesi gençleriyle çıktığı halı saha maçında performansıyla beğeni topladı. Özbaş,  “Gençlerimizin spora yönelmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sarayköy Belediyesi olarak yaz ve kış spor okulları olarak açtığımız kurslar, hizmete sunduğumuz spor alanları ve sağladığımız destekler ile her yaştan vatandaşımızı spora teşvik ediyoruz. Bugün de Beylerbeyi mahallesinde oturan kardeşlerimiz güzel bir halı saha maçı organize etmişler ve bizi de davet ettiler. Onların sayesinde hem sporumuzu yaptık hem de gençlerimizle güzel vakit geçirme imkânı bulduk. Gençlerimizin maşallahı var. Onların futboluna ayak uydurmak bizi biraz zorladı ama yine de güzel bir maç oldu. Her fırsatta gençlerimizle bir araya geliyoruz ve bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi.

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile halı saha maçında karşılaşan gençler de “Başkanımız ile futbol oynamak güzel oldu. İşin gerçeği bu kadar antrenmanlı olacağını tahmin etmiyorduk. Ama başkanımız bizi yanılttı. Hem oynağı futbol hem de attığı goller çok şıktı. Maçları sürekli hale getirmek istiyoruz ve her maçta başkanımızla karşılıklı oynamak istiyoruz” dediler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.