Başkan Özbaş'tan Anlamlı Kutlama

Başkan Özbaş'tan Anlamlı Kutlama

Sarayköy Belediyesi’nden anlamlı Anneler Günü kutlaması

A+A-

Anneler Günü’nde Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş ile birlikte engelli, şehit ve gazi aileleri ile biraraya geldi. Aileler ile sohbet eden Başkan Özbaş “Sizler hayatımızın önemli noktalarındasınız. Sizlere olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz” diyerek annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Sarayköy Belediyesi anneleri unutmadı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş ile vatan uğruna canlarını feda eden şehit, gazi ve çocuklarının engelleri aşması için her gün çabalayan engelli aileleri ile Şehit Hüseyin Kuş Parkında biraraya geldi.

Aileler ile uzun uzun sohbet eden Başkan Özbaş, “ Sizler hayatımızın önemli noktalarındasınız. Sizlere olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Mutlu, güçlü ve yüzü gülen toplum istiyorsak çocuklarına olan en saf ve karşılıksız sevgi ve şefkat barındıran annelerimiz olan sizlerin sayesinde olacaktır. Gelecek nesilleri en güzel şekilde yetiştirmek için bedeli olmayan bir görev üstlenen ve her zaman sevgi dolu olan sizlerin yılda bir kez hatırlanmaması, annelere daima şefkat ve merhametle yaklaşılması gerektiğine inanıyor bu güzel gününüzü kutluyorum” dedi.

Ardından Başkan Özbaş, annelere hediye takdim ederek fotoğraf çekildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.