Başkan Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Başkan Şahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Denizli Zahireciler ve Hububatçılar Odası Başkanı, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkan vekili ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Yardımcısı Murat Şahin son yolculuğuna uğurlandı.

A+A-

Bir süredir Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören 52 yaşındaki Başkan Murat Şahi'in cenazesi bugün öğle namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, Denizli Büyükşehir Başkanvekili ve Denizli Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Denizli ve İlçelerde faaliyet gösteren eski ve yeni Esnaf Sanatkarlar Oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol 

" Evladım" dediği Murat Şahin'i çok genç yaşta kaybetmenin acısını gizleyemedi. 52 Yaşında vefat eden Murat Şahin evli iki çocuk babası idi. Denizli Zahire Pazarında zahirecilik yapan ve yakın çevresi tarafından oldukça sevilen bir isim olan Merhum Murat Şahin'e Allah'tan Rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.