Başkan Şevkan'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Başkan Şevkan'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Başkan Şevkan'dan Şehit Ailesine Ziyaret

A+A-

11 Mart Pazar  günü yapılacak olan hayır yemeği öncesinde Şehit Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’ün ailesini ziyaret eden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Şehit Piyade Uzman Çavuş Emin Güngör’ün annesi Menendi Güngör ve Ali Güngör’ü evinde ziyaret  ederek, 11 Mart Pazar  günü yapılacak olan hayır yemeğinde Acıpayam Belediyesi olarak yanlarında olduklarını ifade etti. Ziyarette Başkan Şevkan’ı Fen İşleri Müdürü Memiş Canbaz ve Destek Hizmetleri Müdürü Akif Sözer eşlik etti. 

Başkan Şevkan, ardından Güney Mahallesi’ndeki kapalı pazaryeri, Şehit Emin Güngör hatıra ormanı ve ilkokulda incelemelerde bulundu.

11 Mart Pazar günü Güney mahallesinde yapılacak olan Acıpayam Dernekler Birliği ve Güney Köyü imece platformunun düzenlediği ‘Ezelden Ebede Tüm Şehitlerimizi Anma’ etkinliğinde Belediye olarak 3 bölgede yapılacak olan çalışmaları yerinde inceledi. Güney Mahalle Muhtarı Hayati Dağ ve Olukbaşı Muhtarı  Rıza Kuru  ile iki mahalle de  yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

 

KÖY ÇOCUKLARINA KİTAP HEDİYESİ

Başkan Şevkan, belediyeye ziyaret eden çocuklara ve mahalle gezilerinde çocuklara kitap hediye etmeye devam ediyor. Güney Mahallesinde yaşayan Serenay Yılmaz’la buluşan Başkan Şevkan,‘İdeal Öğretmen ve Beyaz Zambaklar Ülkesinde’ kitaplarını armağan etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.