Başkan Şevkan'dan Taziye Mesajı

Başkan Şevkan'dan Taziye Mesajı

Başkan Şevkan'dan Taziye Mesajı

A+A-

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimiz için  taziye mesajı yayımladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü ’Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan 8 asker  ve  Denizlili şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek  için taziye mesajı yayımlayan Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , ülkemizin  ve milletimizin  geleceği için canını feda eden şehitlerimize  Allah’tan rahmet diliyorum.

 Başkan Şevkan  mesajında, "Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit düşen askerlerimizden birinin hemşehrimiz olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulundum. Vatanımızın muhafazası ve milletimizin istikbali için canını feda eden tüm askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim, birlik ve beraberliğimize kast eden şer odaklarına fırsat vermeyen askerlerimize güç, kuvvet versin. Bu yolda şehadet makamına ulaşan askerlerimize ve hemşehrimiz, kahraman kardeşimiz  Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'e  Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.