Başkan Şevkan'ın Misafirleri

Başkan Şevkan'ın Misafirleri

Başkan Şevkan'ın Misafirleri

A+A-

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Cumhuriyet İlkokulu 4-D sınıfı öğrencilerini sınıf öğretmenleri Yakar Baştan öncülüğünde  makamında ağırlayarak, öğrencilerin belediye ve kentin sorunlarına ilişkin taleplerini dinledi.

 

Başkanlık makamında ağırladığı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor sosyal ve kültür alanlarındaki sorularını yanıtlayan Başkan Şevkan ,  öğrencilere Acıpayam’da gerçekleşen ve gerçekleşecek olan  projeler hakkında bilgi verdi.

"TEK İSTEĞİMİZ; VATANINI, DEVLETİNİ, MİLLETİNİ VE BAYRAĞINI SEVMELERİ"

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  öğrencilerin "Siz Acıpayam’lı  vatandaşlardan ne bekliyorsunuz" sorusuna içtenlikle cevap verdi.

 

Şevkan , " Acıpayam  Belediyesi olarak biz, vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Eğitim, sağlık, spor, sosyal ve kültürel alanlarda yaptığımız projelerin hepsi vatandaşımızın daha iyi şartlarda yaşaması için çalışıyoruz. Bizim vatandaşımızdan tek bir isteğimiz olabilir oda; Şehit kanlarıyla sulanmış vatanını, devletini, milletini ve bayrağını sevmelerini istemekteyiz. Devletimizin yapmış ve yapacak olduğu projelere sahip çıkmalılar" ifadelerini kullandı.

 

Ziyaret sonunda Başkan Şevkan, öğrenciler ile başkanlık makamında tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.