Başkan Şevkan Muhtarlar ve Kuyucaklılarla Buluştu

Başkan Şevkan Muhtarlar ve Kuyucaklılarla Buluştu

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, makamında muhtarları ağırladı ve daha sonra  Kuyucak Mahallesine ziyarette bulundu.

A+A-

Pınarbaşı, Ovayurt, Karahöyük, Alaattin, Yassıhüyük,Sırçalık, Avşar, Apa, Yeşilyuva Mahalle Muhtarları  ile birlikte çay eşliğinde mahallelerde yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  en yakın mesai arkadaşları olarak gördükleri muhtarlarla görüşerek istişarede bulunduklarını belirtti.

Muhtarların en önemli çalışma arkadaşları olduğunu belirten Başkan Şevkan , "Amacımız her mahallesi yaşanabilir ve daha güzel bir ACIPAYAM  oluşturmaktır. Bu manada muhtarlarımızı zaman zaman ziyaret ederek, zaman zamanda makamımızda görüşerek  fikir alışverişinde bulunuyoruz.


Modern bir ACIPAYAM  için her mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımız halkın taleplerinin dillendirilmesi noktasında en önemli birimlerden birisi. Bizler ACIPAYAM BELEDİYESİ  olarak her sokaktaki, her evdeki vatandaşlarımızın taleplerini bilmek ve sorunlarını çözmek zorundayız. Mahallenin sorunlarını en iyi muhtarlarımız bilir. Bizlerde sık sık muhtarlarımızı ziyaret ederek mahallelerinde yaşanan sıkıntılar ile ilgili bilgi alıyoruz. İstek ve taleplerini dinliyor, belediyemizin imkânları ölçüsünde çözüm üretiyoruz. Bu manada muhtarlarımız bizim mahallerdeki elimiz, kulağımız, kısacası en önemli çalışma arkadaşımızdır" şeklinde konuştu.

Muhtarlar ise gerçekleştirdikleri  ziyaretten duyduklarını memnuniyetlerini dile getirerek çalışmalarında Başkan Şevkan ve çalışma arkadaşlarına başarılar dilediler.

BAŞKAN ŞEVKA KUYUCAK MAHALLESİNDE

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde yaptığı gezi ve incelemeler kapsamında Kuyucak Mahallesine ziyarette bulundu. Başkan Şevkan, mahalle sakinleri ile görüşerek, mahallede yapılan ve yapılması gereken çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Yapılan ve yapılması gereken çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Şevkan, mahalle sakinleriyle de görüşerek taleplerini bire bir dinledi.

Çalışmalarla ilgili mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulunan Şevkan, parkta oynayan çocuklara da yakından ilgilendi.

Mahalle sakinleri  “Başkanımıza bizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum. Mahallemizin ufak tefek sorunları vardı. Onların istişaresini yaptık. Kendilerine taleplerimizi anlattık. İnşallah kısa zamanda bitecektir. Başkanımızın yükü ağır, Allah yar ve yardımcısı olsun" dediler.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , Kuyucak mahalle ziyaretimizde belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde gözlemledik. Yapılacak ve düzeltilecek olan hususlarda mahalle sakinlerimizle tespitlerde bulunduk. İlçe merkezindeki güzelliğin tüm mahallelerimize yansıması amacıyla başladığımız üstyapı çalışmalarımızın tamamı bittikten sonra, bir bütün halinde Acıpayamımız çok daha güzel noktaya gelecek’’dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.