Başkan Subaşıoğlu: Destek Vermeye Hazırız

Başkan Subaşıoğlu: Destek Vermeye Hazırız

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eşi ve kızıyla beraber TERAS PARK AVM'de organize edilen FLOOR KÖRLİNG tanıtım etkinliğine katıldı.

A+A-

Ziyareti sırasında herkesin rahatlıkla yapabileceği eğlenceli bir spor branşı olan floor körlingin yaygınlaşması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını belirten SUBAŞIOĞLU, engelsiz yaşam merkezinde de artık bu sporun yapılabileceğinin müjdesini verdi.

3 Şubat’a Kadar…

Kızı ile birlikte bir de maç yapan Subaşıoğluna destekleri ve ziyaretleri için teşekkür eden Floor Körling Ege Bölge Bayisi Özser Şirketler Grubu Genel Müdürü Kazım Özdağ, eğlenerek spor yapmak isteyen 7'den 70'e herkesi Floor Körling oynamak için 3 Şubat'a kadar Teras Park AVM'ye beklediklerini söyledi..

Kazanmak için ortaya konan stratejik düşüncenin karmaşık yapısı ve bir taktik oyunu olması nedeniyle buz satrancı da denilen Cörling sporunun sadece buz pisti üzerinde değil, herkes tarafından ve her her yerde oynanabilmesi için tasarlanan ve artık Türkiye'de de spor branşlarına dahil edilen Floor Körling, kısa sürede yaygınlaşarak her yaştan insanın tutkusu haline gelecek...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.