Başkan Subaşıoğlu “Hep birlikte Türkiye olacağız”

Başkan Subaşıoğlu “Hep birlikte Türkiye olacağız”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, TSK içinde FETÖ yanlısı askerlerin 15 Temmuz’daki darbe girişimine karşı Delikliçınar Meydanı’nı boş bırakmayan on binlerce Denizlililerle birlikte ‘Demokrasi Nöbeti’ni sürdürüyor.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu, 3 gündür Delikliçınar Meydanı’nda sabaha kadar nöbet tutuyor. “Milletin iradesiyle halkımızla birlikte meydanları onlara bırakmayacağız” diyen Başkan Subaşıoğlu, “Tarih boyunca darbeciler başarılı olamamışlardır. Herkes bilsin ki; ‘Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız” ifadelerine yer verdi.

 

15 Temmuz tarihinde TSK içinde FETÖ yanlısı bir grup askerin gerçekleştirmeye çalıştığı darbeyi millet püskürttü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın o gece sokaklara çıkma çağrısı yaptığı halk, Türkiye için şimdiler de akşamdan sabaha ‘Demokrasi nöbeti’ tutuyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'da 3 gündür Delikliçınar Meydanı’nda Denizlililerle birlikte ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuyor. Başkan Subaşıoğlu hafta sonunda da AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz ile birlikte Delikliçınar Meydanı’nda vatandaşlarla yine ‘Demokrasi Nöbeti’ndeydi. Başkan Subaşıoğlu ve vekiller vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Zaman zaman Başkan Subaşıoğlu, sosyal medya aracılığıyla gerçekleştirilen canlı yayınlarla ‘Demokrasi Nöbeti’ne vatandaşlara da çağrı da bulunarak Delikliçınar Meydanı’nda yaşananları da an ve an takipçileriyle paylaşıyor.

 

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA İKRAMLAR

Merkezefendi Belediyesi tarafından Delikliçınar Meydanı’nda nöbet tutan vatandaşlara çeşitli ikramlarda da bulunuyor. Başkan Subaşıoğlu da ikramları vatandaşlara bizzat kendisi yapıyor.

 

“DEMOKRASİ NÖBETİYLE YÜCE MİLLETİMİZ BİR DERS VERİYOR”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Yüce Türk Milleti’nin 15 Temmuz’dan bu yana demokrasi nöbetinde olduğunu hatırlatarak, ders niteliğinde bir tavır sergilediğine işaret etti. Başkan Subaşıoğlu, açıklamasında “Ülkemizin tarihine, kara bir leke olarak geçecek, ancak milletin iradesiyle tam bir demokrasi bayramı olarak adını tarihe altın harflerle yazdıracak olan 15 Temmuz’ da yapılan hainliğin, ülkemizin birliğini ve beraberliğine yönelik bir hareket olduğunu görmekteyiz. Silahlı kuvvetlerimizin içinde bir azınlığın paralel yapılanmanın teşvik ettiği bir hareket olduğu açıktır. Ama bilinmelidir ki; bunu yapanlar bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. Ülkemizde ne yazık ki asker kıyafeti içinde paralel örgüt çetelerinin, bu cennet vatanımızdaki kardeşliği bozmaya yönelik kalkışmasını, demokrasi nöbeti tutarak gerekli dersi yüce Türk milleti vermiştir” dedi.

 

“DARBECİLER HİÇ BİR ZAMAN BAŞARILI OLAMAMIŞTIR”

 

“Bizler milletimizle gururlanıyoruz” sözleriyle konuşmasını sürdüren Başkan Subaşıoğlu, “Milletin iradesiyle halkımızla birlikte meydanları onlara bırakmayacağız. Tarih boyunca darbeciler başarılı olamamışlardır. Herkes bilsin ki; ‘Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.