Başkan Subaşıoğlu'ndan 2 Mahalleye Ziyaret

Başkan Subaşıoğlu'ndan 2 Mahalleye Ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Alpaslan ve Yenimahalleli hemşerileriyle buluştu.

A+A-

Gece gündüz durmadan Merkezefendili vatandaşların memnuniyeti için çalıştıklarını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendimizde bizler, gönül belediyeciliği ile hemşerilerimize hizmet ediyoruz. Gece gündüz durmadan vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de çok çalışarak hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ile birlikte Alpaslan ve Yenimahalle sakinleri ile buluştu.

“HİZMET DESTANLARI YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Alpaslan Mahallesi sakinleri ile konuşan Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bu yana ilçemizi daha da güzelleştirmek adına birçok çalışma yaptık. Merkezefendimizde bizler, gönül belediyeciliği ile hemşerilerimize hizmet ediyoruz. Gece gündüz durmadan vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışıyoruz. Kurulan yeni bir belediye olmamıza rağmen, taze bir fidan olmamıza rağmen sadece Denizli’de değil, Türkiye genelindeki 900’ü aşkın belediye arasında en çok ve en çeşitli proje üreten belediyeyiz. Tek bir alanda değil, birbirinden farklı alanlarda projeler kazandırdık. Spordan eğitime, kültürden sanata, sağlıktan yaşama her konuda hizmetler gerçekleştirdik. Yeni bir belediye olarak bunları sadece bir dönemde yaptık. Önümüzdeki 2019-2024 döneminde de hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz” dedi.

“MERKEZEFENDİ’NİN MERKEZİ BURASI OLACAK”

Konuşmasına devam eden Başkan Subaşıoğlu, “Bu mahallemizin hareketlenmesi adına birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Mahallemiz genelinde üst yapıyı üst standartlara ulaştırmak için büyük bir özveri ile çalıştık. Okullarımıza halı sahalar kazandırdık. Alpaslan, Yenimahalle, İlbade ve Gümüşçay Mahallelerimize hizmet etmek üzere bölgemizin en güzel anaokulunu da hemen Alpaslan ve Yenimahalle mahallelerimizin ortasında açılışını gerçekleştirdik. Mahallemizin hemen aşağısına Engelsiz Yaşam Akademisi’ni kazandırdık. Alpaslan Parkı da mahallemizi güzelleştiren projelerden biri oldu. Merkezefendi Belediyesi’nin önümüzdeki dönem projeleri daha da farklı olacak. Çocuklarımızı ilgilendiren bir ‘Etüt Merkezi’ gelecek dönem mahallemize kazandıracağız. Türkiye’de bir belediye tarafından ilk defa yapılan Hükümet Konağı’nı hemen bu çevreye kazandırdık. İlerleyen yıllarda Merkezefendimizin merkezi burası olacak” dedi.

“BEN BU MAHALLENİN ÇOCUĞUYUM”

Alpaslan Mahallesi’nden sonra baba ocağı olan Yenimahalle’deki hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu burada da coşku ile karşılandı. Başkan Subaşıoğlu, “Ben bu mahallenin çocuğuyum. Bu mahallede büyüdüm. Sizlerin desteği ve duası ile 2014 yılında Merkezefendi Belediye Başkanı oldum. 2014 yılından itibaren sizinle birlikte mahallemizi, ilçemizi güzelleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın isteği ve önerileri doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. ‘Yeni Yollar Yeni Standartlar’ diyerek yol çalışmaları yaptık. Pazaryerimizi modern bir görüntüye kavuşturarak yeniledik. Bölgemizin en güzel ve en iyi anaokulunu Yenimahallemize kazandırdık. Açıldığı yıl 50 öğrencisi bulunan bu anaokulunda şimdi 150 öğrenci bulunuyor. Lokasyon olarak ilçemizin tam ortasına, yani bu bölgeye Hükümet Konağı’nı kazandırdık. Önümüzdeki dönemde Yenimahallemize projelerimiz, hizmetler devam edecek” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE OLARAK ÖDÜLE DOYMUYORUZ”

İlçeye kazandırdıkları projelerden dolayı Türkiye çapında takdir edildiklerini dile getiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “2016, 2017, 2018 yıllarında sırasıyla ilçemize birçok proje kazandırdık. 2018 yılını vizyon projelerimizin açılış yılı ilan ettik. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Sarayı ve önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğimiz Merkez Kütüphane ile inşaat sektörünün oscarını Denizlimize, Merkezefendimize getirdik. Engelsiz Yaşam Akademimiz de ‘Sağlık ve Sosyal Hizmet Kategorisi’nde Türkiye 1.olarak ödül aldı. Yine 2015 yılında başlatmış olduğumuz ‘Sağlıklı Nesiller İçin Merkezefendi Obezitenin Farkında’ projesi Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından ödüle layık görüldü. Merkezefendi Belediyesi olarak gittiğimiz her yerden ödülle dönüyoruz, ödüle doymuyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de 3. Altınkelebek Ödülü’nü kazanacağız” şeklinde konuştu.

“YAPILMIŞ OLAN İCRAATLARA HEPİMİZ ŞAHİDİZ”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “Bu akşam bizlerle burada birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Başkanımızın 5 yıl boyunca yapmış olduğu icraatların bir kısmını izledik. Durmadan, durmaksızın vatana ve millete hizmet aşkıyla yapılmış olan icraatlara hepimiz şahidiz. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde birbirimize her zaman destek olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.