Başkan Subaşıoğlu’ndan Ankara Çıkarması

Başkan Subaşıoğlu’ndan Ankara Çıkarması

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ankara’ya çıkarma yaptı. Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Başkan Subaşıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Cahit Özk

A+A-

1 Kasım Milletvekilleri Genel Seçimleri’nin ardından 64. Hükümet, göreve başladı. Bakanlar Kurulu’nda yer alan Denizli’den de milletvekili Dr. Sema Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı oldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ankara’ya çıkarma yaptı. Başkan Subaşıoğlu Ankara’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’yi makamlarında ziyaret etti.

 

ZİYARETLER CAHİT ÖZKAN VE ŞAHİN TİN İLE BAŞLADI

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ziyaretlerine ilk olarak AK Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan ve Şahin Tin ile başladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında Özkan ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu, görüş alışverişinde bulundu ardından da Şahin Tin ile görüştü.

 

BAKAN DR. RAMAZANOĞLU’NA MAKAMINDA ZİYARET

Başkan Subaşıoğlu, ziyaretini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile sürdürdü. Bakan Ramazanoğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Subaşıoğlu, ziyarette özel olarak yaptırılan ‘Ney’ ve ‘Kınalı kuka tesbih’ hediye etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, ziyaretten ve hediyelerden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Sonrasında Başkan Subaşıoğlu ile Bakan Ramazanoğlu istişarelerde bulundu.

 

SON DURAK YEREL YÖNETİMLER BAŞKANI ÖZHASEKİ OLDU

Ziyaretler nedeniyle oldukça yoğun bir program geçiren Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun akşam saatlerindeki son durağı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki oldu. AK Parti Genel Merkezi’ndeki makamında Özhaseki ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu, istişarelerde bulundu. Toplantıda AK Parti Denizli eski Milletvekili Bilal Uçar’ da yer aldı.

 

“BAKANIMIZA VE VEKİLLERİMİZE GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ankara dönüşünde yaptığı açıklamasında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ve AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Cahit Özkan’a ‘Hayırlı olsun’ ziyareti yaptığını söyledi. Başkan Subaşıoğlu,” Başkent Ankara’ da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr. Sema Ramazanoğlu’nu ve Denizli milletvekillerimiz Şahin Tin ile Cahit Özkan’ı ziyaret ettik. Kendilerine ülkemizin geleceğine yönelik yapacakları çok önemli çalışmalarda başarı dileklerimizi ve hayırlı olsun temennilerimizi sunduk” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.