Başkan Üstek Açıkladı

Başkan Üstek Açıkladı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'un Başkanı Mustafa Üstek, forvet transferi ile alakalı çok önemli açıklamalar yaptı.

A+A-

Geçtiğimiz yıl Kasımpaşa formasını terleten Kamerunlu golcü Franck Etoundi ile görüştüklerini dile getiren Başkan Üstek, Etoundi Boluspor'a gideceğini  ama kendilerinin de k Franck Etoundi’ne aynı şartları sunduklarını, oyuncu Denizli'ye gelirse anlaşma yoluna gideceklerini, Etoundi'nin transferi olmazsa Ankaragücü'nde oynayan Kehinde ile bir defa daha görüşeceklerini ifade etti.

Yalnızca golcü alarak takviye çalışmalarına nokta koyacaklarını da dile getiren  Başkan Üstek, sağ bek ve stoper almayacaklarını ve bir golcü aldıkları takdirde transferi sonlandıracaklarını sözlerine ekledi.

Denizlispor İlk hazırlık maçınd İran'ın Tractor Sazi B takımı ile karşı karşıya geldi. Horozlar güzel bir performans gösterip karşılaşmadan 3 - 0 galip ayrılmayı başardılar. Yeşil - siyahlı ekip kamp süresince hazırlık maçlarını sürdürecek.

Maç Programı Kısmen Belli Oldu

Denizlispor’un Ankara Kızılcahamam ilçesinde kamp çalışmalarına devam ederken sezon hazırlıkları için hazırlık maçları yapmayı da sürdürecek.

Denizlispor'un hazırlık maçlarının programı da belli oldu. Program şu şekilde olacak;  

Horozaların 24 Temmuz Salı saat 17.00'de İstanbulspor ile Kızılcahamam İlçe Stadyumu'nda bir hazırlık maçı oynaması bekleniyor. Tam net olmayan bilgiye göre Alanyaspor’la Bolu'da 27 veya 28 Temmuz tarihlerinde hazırlık maçı oynayacak. Denizlispor,  Alanyaspor maçı için 1 gün evvelden Bolu'ya gidip hazırlık maçının tarihi ve saati ile alakalı karar alınacağı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.