Başkan Üstek'in Sabrı Taştı

Başkan Üstek'in Sabrı Taştı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor için 20 Eylül'de olağanüstü genel kurul kararı almış olan Başkan Mustafa Üstek'in yönetimin duyarsızlığı nedeni ile sandığa gittiği öne sürüldü.

A+A-

Başkan Üstek'in geçen günlerde transfer görüşmeleri amacı ile Ankara'ya gittiği, kendisi başkentteyken Altınordu maçından önce takıma primleri ödeme sözü vermiş olan yönetimden para çıkmayınca kongre kararı aldığı ifade edildi. Geçtiğimi seneden beri kulüp için büyük mali destek verip eski futbolculardan kaynaklı borç dosyalarını temizlemiş olan takımın ligde kalmasına katkıda bulunan Üstek'in son olaydan sonra sabrının taştığı ifade edildi.

Tüm Yöneticileri Değiştirecek

Altınordu maçında evvel  dağıtılacak olan Adana Demirspor galibiyeti primlerinin cuma akşamına kadar yönetimin kendi içerisinde bulmasını bekleyen Üstek, prim ödenmeyince elini yine cebine atarak ödemeyi kendi yaptı. Şehirden de destek bulamayan yeşil-siyahlılarda Mustafa Üstek'in kongrede aday çıkması durumunda görevi bırakabileceği ifade ediliyor. Daha evvel de sık sık istifasını gündeme taşıyan Üstek, aday çıkmaması durumunda ise kulübün kayyuma kalmasına müsaade etmeyecek ama  tüm yönetimini değiştirecek. Üstek'in Taner Atilla ve Necip İrdem’le yola devam edeceği ama diğer yöneticilerin tamamını değiştireceği öne sürüldü.

Spor Toto 1'inci Lig takımlarından olan Denizlispor'da yönetim olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Denizlispor yönetimi, 20 Eylül Perşembe günü Denizli Atatürk Stadı Basın Tribünü Toplantı Salonu'nda kongre yapacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.