Başkan Zolan: Hizmet Etmek İçin Varız

Başkan Zolan: Hizmet Etmek İçin Varız

Denizli'nin büyükşehir olmasından sonra 19 ilçe ve 622 mahalleye hizmet götürmeye başlayan Büyükşehir Belediyesi, bugüne dek 550 km yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

A+A-

Denizli'nin büyükşehir olmasıyla beraber 19 ilçe ve 622 mahalleye birden hizmet sunmaya başlamış olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir merkeziyle beraber ilçelerde de üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Halkın daha kaliteli, konforlu ve güvenli seyahat etmesi amacı ile başlatmış olduğu asfalt atağına her geçen gün yenilerini ilave eden Belediye, bugüne dek 550 km yolda sıcak asfalt çalışmasını yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir çapında hayata geçirdiği 1. ve 2. kat asfalt çalışmalarıysa rekora ulaştı. Denizli Büyükşehir Belediyesi bugüne dek yaptığı 1550 km 1. ve 2. kat asfalt çalışması ile bilhassa ilçelere bağlı mahallelerde ulaşım ihtiyacı ile alakalı büyük aşama kaydetti.

“Hizmet etmek için varız”

Başkan Osman Zolan, halkın kendilerine olan güvenini boşa çıkarmadıklarını ifade ederek, Denizli'de ikamet eden herkesin daha mutlu, rahat ve huzurlu olması için gece gündüz  demeden çalışmaları sürdüreceklerini dile getirdi. Köprülü kavşaklar, alt ve üst geçitler, çevre yolları vb. pek çok yatırım yaptıklarını, bunların yanındaysa 2 bin 100 km asfalt çalışmasını hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, kendilerinin nerede bir vatandaşın problemi varsa, nerede bir vatandaşın derdi varsa onları çözmek için yola çıktıklarını, hizmet etmek için burada olduklarını ve Büyükşehir’in daha büyük hizmetler yapmaya devam edeceğini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.