Başkan Zolan, Kadınlarla Buluştu

Başkan Zolan, Kadınlarla Buluştu

Başkan Osman Zolan “Benim Mahallem” projesi çerçevesinde Akkonak ve Gerzele mahallelerinde yaşayan kadınlar ile buluştu.

A+A-

Servergazi Parkı'nda yapılan etkinliğe, Başkan Osman Zolan'dan başka belediyenin farklı konumlarında çalışan görevliler ve  birçok kadın katılımda bulundu. Kent Konseyi Genel Sekreteri Akın, Denizli’nin kadınları için hep birlikte çalışmayı sürdüreceklerini ifade ederek, Kent Konseyi olarak kimi zaman mahalle meclisleri ile ziyaretler yaptıklarını, Mahallelerde projeler ürettiklerini, her daim kendilerinden desteklerini esirgememiş olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

"Bize güvendiniz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, insanların kendi mahallelerine sahip çıkması gerektiğini, sorunları, güzellikleri, problemleri bir kanal bulup ilgililere aktarabilmesi gerektiğini, Benim Mahallem ile amaçlarının bu istek ve sorunları ilgililer ile buluşturarak çözüme kavuşturmak olduğunu dile getirdi. Şehir çapında devam ettirilen çalışmalardan da bahseden Başkan Zolan, kendilerinin hedefinin halkın güvenini boşa çıkarmayarak, emaneti yere düşürmeksizin daha ileriye daha güzele götürmek olduğunu, çok şükür ki halkın kendilerine güvendiğini, emanet ettiğini, kendilerinin de gece gündüz demeden gayret ettiklerini dile getirdi.

 

"Onları mutlu etmek bizim görevimiz"

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi'ni anlatıp, bakıma ihtiyacı olan vatandaşların kendilerine iletilmesini de talep eden Başkan Zolan, Kadınlardan özellikle ricasının, yalnız, kimsesiz, bakılamayan, engelli, hasta insanlar varsa mutlaka kendilerine bilgi verilmesi olduğunu, onları mutlu etmenin, ihtiyaçlarını gidermenin kendilerinin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.