Başkan Zolan, Şampiyonları  Yalnız Bırakmadı

Başkan Zolan, Şampiyonları  Yalnız Bırakmadı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ve Türkiye'yi yurtdışında başarılı bir şekilde temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı ile buluştu.

A+A-

Çamlık Mesireliği'nde yapılan buluşmada Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden ötürü dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkürlerini sundu.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ve Türkiye'yi yurtdışında başarılı bir biçimde temsil etmiş olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı ve ailelerinin katılmış olduğu programa katılımda bulundu. Çamlık Mesireliği'nde organize edilmiş olan buluşmaya, Başkan Osman Zolan'dan başka Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, diğer yetkililer madalya kazanmış olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcuları ve aileleri katılımda bulundular.

 

Sağlıklı ve başarılı bir gelecek için

 

Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerinden ötürü Başkan Osman Zolan'a teşekkürlerini sunarak, bu destekler ile judonun Denizli'de çok yol kat ettiğini ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, spora verdikleri önemden bahsedip, sağlıklı ve başarılı bir gelecek için bunun şart olduğunu dile getirdi.. Denizli ve Türkiye'yi hem yurt içerisinde hem de yurtdışında başarılı bir şekilde temsil eden sporcular ile gurur duyduklarının altını çizen Başkan Osman Zolan, onların almış oldukları başarıların kendilerini de mutlu ettiğini sözlerine ilave etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.