Başkan Zolan Çivril'de Halkla Buluştu

Başkan Zolan Çivril'de Halkla Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’i ziyaret edip vatandaşlar ile bir araya geldi.

A+A-

Çivril’de düzenlenmiş olan TOKİ konutları kura çekilişine katılımda bulunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril Belediyesini de ziyarette bulundu. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ziyaret sırasında yapmış olduğu konuşmasında, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından Çivril'e ayrı bir önem verildiğini belirterek, şahsı ve ilçesi namına teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesince  yapılan alt yapı, üst yapı, parklar, kapalı yüzme havuzu gibi yatırımların değerinin devasa rakamlara ulaştığını belirtti.

"Çivril inşallah kendi kabuğuna sığmayacak"

Başkan Osman Zolan, Çivril'i tanıyamayacaklarını, örnek bir ilçe olacağını, Çivril’in, alt ve üst yapısı ile sıcak asfaltları ve kaldırımları ile pek çok güzelliklerin ortaya konduğu bir yer olduğunu, yenilenen parklarıyla, kapalı yüzme havuzu ile ve pek çok hizmetlerle çok müthiş güzellikler yapıldığını, Büyükşehirin bir yandan, Çivril Belediyesinin bir taraftan, hükümetin bir taraftan Çivril’de birçok güzellikleri başardıklarını, Çivril’in kendi kabuğuna sığmayacağını, şu anda Ege'de, alt ve üst yapısı ile sosyal tesisleri ile sağlık tesisleri ile pek çok ihtiyaçlarını karşılamış durumda ve örnek bir ilçe olduğunu belirtti.

Vatandaşlarla kucaklaştı

Çivril Belediyesini ziyaret ettikten sonra TOKİ'nin kura çekilişine katılmış olan Başkan Osman Zolan ardından pazarda esnaf ile buluştu ve Kızılay'ın Çivril ilçesinde yaptığı aşure hayrına da katıldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.