Başkan Zolan çocuklarla eğlendi

Başkan Zolan çocuklarla eğlendi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim görmekte olan öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklar ile basketbol oynayan Zolan, yoğun sevgi gösterileri karşısında sessiz kalmayarak, "Yavrularımızın sevincini gö

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim görmekte olan öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklar ile basketbol oynayan Zolan, yoğun sevgi gösterileri karşısında sessiz kalmayarak, "Yavrularımızın sevincini görmek ve onların coşku ve heyecanına ortak olmak gerçekten de çok güzel." dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği ücretsiz pilates kursuna katılan kadınlar ile bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu'na kazandırdığı spor salonunda düzenlenen programda, pilates yapan kadınlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, burada bir süre sohbetlerde bulundu. Spor yapmanın sayısız faydası olduğunu dile getiren Zolan, tüm hemşerilerinin sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yaşam sürmesini diledi.

 

Spor salonunda çocuklarla beraber basketbol oynayan Başkan Osman Zolan ilk ve ortaokul öğrencileriyle bir araya gelirken yoğun sevgi gösterileri karşısında sessiz kalmadı. Başkan Osman Zolan, "Yavrularımızın sevincini, coşkusunu ve heyecanını görmek gücümüze güç kattı" dedi. Spor salonunu Atatürk Ortaokulu'na kazandırdıklarını hatırlatan Başkan Osman Zolan, "Spor hayatın ta kendisidir. Sporda kazanmak da vardır kaybetmek de. Kaybettikten sonra yeniden başlamak da vardır. Hayat da öyledir. Sizler spor yaparak hayata atılacaksınız. Başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.