Başkan Zolan'dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Zolan'dan 10 Kasım Mesajı

Başkan Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Başkan Zolan mesajında, Türk milletinin bağımsızlık destanını yazmış olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını ifade etti ve Kurtuluş Savaşının simgesi ve Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılını idrak ettiklerini, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkeyi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşımak amacı ile durmadan çalıştıklarını, O’nun yalnızca bu toprakları kurtarmakla kalmayarak, milletin geleceğine yönelik adımlar atılmasında öncü olduğunu, diğer uluslar tarafından da pek çok konuda rol model alındığını belirtti.

Saygıyla Anıyoruz

Başkan Osman Zolan, Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Türk’e ev, bark olan her yer; sağlığın, temizliğin, modern kültürün örneği olacaktır" sözünü hatırlattı ve  bu sözden hareketle çalıştıklarını ve hizmetlerini sürdürdüklerini belirtti. Başkan Zolan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşadığı dönem içinde pek çok reformu hayata alıp, milletin en iyi koşullarda yaşaması için çalışmalar yaptığını, kendilerinin de O’nun gösterdiği yolda, her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemiz ile Cumhuriyetin 100. Yılında çok daha güçlü ve başarılı olacaklarını, bu duygular ile cennet vatanın uğruna canını, kanını feda etmiş tüm şehitleri yad ettiğini, Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygı ile andıklarını ifade etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.