Başkan Zolan'dan 3 Aralık Mesajı

Başkan Zolan'dan 3 Aralık Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi olarak en büyük sorumluluklardan birinin, engellilerin duyarlılıklarını anlayıp, sorunlarına çözümler bulmak olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, herkesin bir engelli adayı olabileceğinin unutmaması gerektiğine dikkatleri çekti. Başkan Osman Zolan, engelli olmanın doğuştan gelen bir durum olabileceği gibi, sonradan yaşanabilecek bir kaza, afet  veya hastalıklarla da meydana gelebileceğini, bu sebeple herkesin birer engelli adayı olduğunu unutmaması gerektiğini ifade etti.

 

Uygar bir toplumun en mühim özelliklerinden  birinin, engellilerin günlük hayattaki etkin varlığı olduğunu dile getiren Başkan Osman Zolan, "Bu bilinçle onları toplumda aktif rol üstlendirecek projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Asıl Engel Zihinde

Asıl engelin zihinlerde ve yüreklerde olabileceğini dile getiren Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak Kent Konseyi Engelliler Meclisiyle Denizli’de ikamet eden engelli kardeşlerin sorunlarını öğrenip, çözümler üretmek adına her türlü sosyal ve kültürel etkinlikler ile çalışmalara devam ettiklerini belirtti ve “Engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını iyi bir şekilde anlayarak ve onlara mevcut şartlar içinde en iyi ortamı hazırlama sorumluluğu ile hareket ediyoruz. Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimin Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, vefakar ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum." Dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.