Başkan Zolan'dan Büyük Hedefler

Başkan Zolan'dan Büyük Hedefler

71. Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda Balkan Şampiyonluğu zaferini kazanan Denizlili milli atlet Alperen Acet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu.

A+A-

Bulgaristan’ın Stara Zagora şehrinde 22 - 23 Haziran tarihlerinde yapılmış olan 71. Balkan Büyükler Atletizm Şampiyonası’nda Denizli’yi ve Türkiye’yi gurur ile temsil ederek, şampiyon olan milli atlet Alperen Acet, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkürlerini sundu.

 

“Alperen hem Denizlimizin hem de ülkemizin gururu”

 

Başkan Osman Zolan, şampiyonada başarı göstermiş olan milli atlet Alperen Acet, antrenör ve idarecilerine teşekkürlerini sundu. Başkan Zolan, Alperen’in hem Denizli’yi hem de ülkeyi gururlandırdığını,  eskilerden Denizli’de başlamış olan çalışmaların bugün meyvesini verdiğini, Alperen’deki üstün yetenek ve yeteneği ortaya çıkarmış olan hocalar ile beraber yapılan tesislerde bütünleştiğinde sonucun başarı olduğunu, Balkan Şampiyonluğunun önemli olduğunu ve tebrik ettiğini, ama bunun bir başlangıç olduğunu ve Avrupa, Dünya şampiyonalarında ve Olimpiyatlarda da altın madalya görmek istediklerini sözlerine ekledi.

 

Denizli’yi başarıyla temsil etti

 

Şampiyonada Türkiye 5 altın, 6 gümüş, 8 bronz olmak üzere toplamda 19 madalya kazanmıştı. 20 yaşındaki Denizlili milli atlet Alperen Acet’se şampiyonada altın madalyaya erişmişti. 2.24 metreyle altın madalyayı kazanan Alperen Acet, 40 sene aranın ardından yüksek atlamada ülkeye Balkan Şampiyonluğunu getiren isim olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.