Başkan Zolan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Zolan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj paylaştı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı’ndan ötürü bir mesaj paylaştı. Küslerin barışarak, kırgınlıkların ve hasretliklerin sona ermiş olduğu bir bayramın milletçe huzur ve mutluluk içerisinde geçirmelerini dileyen Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmeleri için gereken tüm önlemleri aldıklarını dile getirdi. Başkan Osman Zolan, Kurban Bayramı’na birlik ve beraberlik içerisinde, yardımlaşma ve dayanışma duygularıyla milletin gönülden birbirlerine bağlı ve kardeşlik hukuku içinde erişmenin huzuru ve mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

 

Kimsesizleri Unutmayın

Sevenlerin sevdikleriyle bir araya gelmek amacı ile yola çıkacak vatandaşları trafikte giderken çok daha dikkatli olmaları ile alakalı uyaran Başkan Osman Zolan, Bayramlarda yolları gözleyen yaşlılara, kapısı çalınmayan kimselere, kimsesizlere, öksüz ve yetimlere sahip çıkılması gerektiğini, onları ziyaret ederek sofralara davet edilmesi gerektiğini, Akrabalık ilişkilerini canlı tutmayı ve toplumsal barışı sevgi ile perçinlenmesini tavsiye etti.

 

 

Sevgi, merhamet, birlik ve beraberlik duygularının yaşanmış olduğu bir Kurban Bayramı dileklerini ileten Başkan Zolan, bu duygular ile başta şehit aileleri olmak üzere tüm hemşehrilerin Kurban Bayramını tebrik ettiğini, ülkeye, millete, İslam alemine ve tüm insanlığa sevdikleriyle beraber sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini dilediğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.