Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı

Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Miraç Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, kardeşlik ve barış getirmesini dileyen Başkan Zolan, "Tüm insanlığı tehdit eden terör, şiddet ve savaşın yerini barış ve h

A+A-

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, miracın insanlığın kurtuluşu için gönderilen Hz. Peygamber'in (S.A.V) yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu söyledi. Miraç Kandili ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın aynı güne denk gelmesinin çok anlamlı olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Milli ve dini değerlerimiz bizlere birlik, kardeşlik, sevgi, kaynaşma ve dayanışmanın önemini bir kez daha hatırlatıyor" dedi.

Bu kutsal günde tüm İslam aleminin bir araya gelerek Cenab'ı Mevla'ya dua ettiğini kaydeden Başkan Zolan, şunları ifade etti: "Peygamber Efendimizin (S.A.V) Cenab-ı Hak'ın izniyle Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya ve oradan da Yüce Mevla'nın sonsuz ayet ve kudretine şahit olmak için semaya yaptığı hikmet dolu yolculuğunun gerçekleştiği bu mübarek geceye bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutsal gecede kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir kenara bırakarak tüm insanlığı tehdit eden terör, şiddet ve savaşın yerini barış ve huzura bırakması için dua edelim. Masum ve günahsız çocukların öldürülmemesi için dua edelim."

Feyiz ve bereketin arttığı mübarek gecelerden biri olan Miraç Kandili'nin tüm insanlığa sevgi, kardeşlik ve barış getirmesini dileyen Başkan Zolan, "Denizlimizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.