Başkan Zolan DEGİAD Heyetini Ağırladı

Başkan Zolan DEGİAD Heyetini Ağırladı

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Osman Zolan’a ziyarette bulundu.

A+A-

Bir süre evvel genel kurullarını tamamlamış olan Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulundu. Başkan Osman Zolan, ziyaretten çok memnun olduğu dile getirerek DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Urhan ve yönetimine başarılar dileklerini de ileten Başkan Osman Zolan, Denizli’de taş üstüne taş konulacaksa kendilerinin hep beraber olacaklarını, fikir ve önerilere her daim açık olduklarını, iş dünyasıyla karşılıklı fikir alışverişlerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini, Büyükşehir olmalarının ardından tüm şehre hizmet etmeye çalıştıklarını, böyle temaslarla bir arada olmanın kendilerine ve şehre artı değer kattığını, bu yürüyüşü güçlendirmek istediklerini, hem göreve gelişlerinden hem de ziyarete gelişlerinden mutlu olduğunu belirtti ve Hayırlı uğurlu olsun şeklinde konuştu.

"Üzerimize düşen vazife neyse yerine getirmek isteriz"

 

DEGİAD Başkanı Hakan Urhan ise, kendilerine göstermiş oldukları ilgi ve misafirperverlikten ötürü Başkan Osman Zolan’a teşekkürlerini sundu. Urhan, kendilerinin de şehir için taş üzerine taş koyma anlamında üstlerine düşen görev neyse yerine getirmek istediklerini, kendi planlarını düşüncelerini daha net ortaya çıkarıp paylaşmak istedikleri dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.