Başkan Zolan,Denizli Turizmi İçin Bir Şans

Başkan Zolan,Denizli Turizmi İçin Bir Şans

Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği “Termal İyi Gelir” ve Denizli turizmini tanıtım kampanyası ile son 30 yılın en büyük doluluk oranını yakalayan Denizlili turizmciler Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kent turizmi için bir şans olduğu

A+A-

Denizli’nin turizm potansiyelini artırmak için başlatılan Termal İyi Gelir ve Denizli turizmi tanıtım kampanyası başarıya ulaştı. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD), Denizli Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği “Termal İyi Gelir” kampanyası, fuar tanıtım çalışmaları ve kent turizminde geldikleri noktayı değerlendirmek için bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen ve turizmciler katıldı. DENTUROD Başkanı Şen, Denizli turizmine katkı sağlayabilecek her türlü etkinliğin içinde yer almak istediklerini belirterek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi ile tüm imkanlarımızı kullanarak elimizden gelen gayreti göstermek istiyoruz. Bu yıl Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla İzmir Travel Turkey Fuarına ve İstanbul’da EMITT fuarına katıldık. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan her iki fuarda da bizimle birlikte oldular” dedi.

Başkan Osman Zolan’a teşekkür

EMITT’de Başkan Osman Zolan’ın kendilerini hiç yalnız bırakmadığını, sürekli fuarda olduğunu anlatan Şen, “Bu da Denizli’nin tanıtımı açısından oldukça önemli oldu. Bu vesile ile Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu. Bir süre önce başlattıkları Termal İyi Gelir kampanyasını hatırlatan Şen, “Bu kampanyaya da Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteği ile devam ediyoruz. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Termal İyi Gelir kapsamında tanıtımlarımızı yapıyoruz. Bu proje ile Denizli’nin turizmde farkındalığını, Pamukkale’yi, Karahayıt’ı, Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı, Denizli Kayak Merkezi’ni Türkiye’ye tanıtmanın gayreti içerisindeyiz. Denizli tanıtım anlamında oldukça fazla materyale sahip. Denizli’nin turizm tanıtımı için çalışıyoruz. Ben bütün turizmcilere katkı sunan herkese Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ediyorum.”

Anadolu’nun şifa kaynağı Denizli

Başkan Zolan ise, “Biz turizmi canlandırmak, bu potansiyeli ortaya çıkarmak ve sadece Denizli özelinde değil, Türkiye ve dünyaya tanıtmak istiyoruz. Bunların duyurulması için de projeler gerçekleştirmemiz gerekiyordu. Bunun ilk adımı olarak fuarlarda yer almak gerekiyordu. Bizler turizm işletmelerimizin hem önünü açmak hem destek olmak anlamında İzmir ve İstanbul’daki EMITT fuarında hem stant açarak hem de yanlarında olarak destek olduk. Bugün de birçok işletmemiz Berlin Fuarı’nda gayret sarf ediyorlar. Denizli’ye Türkiye’ye bir fazla kişi nasıl getiririz derdindeler. Denizli, birçok güzelliğe sahip en başta dünya da eşi benzeri olmayan Pamukkale var. Pamukkale’nin arkasında derin bir kültür var, antik kentler var. 2 bin yıl önce Anadolu’nun şifa kaynağı olan Pamukkale ve yanında Karahayıt var” dedi.

“Denizli’yi turizmde de marka şehir yapacağız”

Denizli’nin her bölgesinin ayrı bir güzellik olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “30 dereceden başlayan ve 250 dereceye kadar çıkan termal kaynaklarımız var. Her birinin sağlık anlamında verdiği şifa ayrı… Bunu kendimize saklayamazdık. 2 bin yıllık tarihin yeniden canlanmasını istiyoruz. Bununla ilgili olarak DENTUROD ile ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Termal İyi Gelir ismi ile de bunu markalaştırarak tanıtacağız. Bu kış ikincisini yapıyoruz ve oldukçada başarılı bir çalışma oldu. Buraya gelen misafirlerden de güzel geri dönüşler alıyoruz. Denizli 12 ay, 4 mevsim turizmin gerçekleştirilebileceği bir şehir. Bugün bu saate Denizli Kayak Merkez’inde kayak yapan vatandaşlarımız var. Biz bu potansiyelimizi en iyi şekilde değerlendirerek Denizli’yi turizmde de marka şehir yapacağız.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.