Başkan Zolan'ın Misafirleri Kim?

Başkan Zolan'ın Misafirleri Kim?

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş belediyesi Iğdır’ın Karakoyunlu İlçe Belediye Başkanı Kurban Kaya ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesi Belediye Başkanı Kurban Kaya ve beraberindekileri makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Karakoyunlu’dan buralara kadar geldiniz. Hoş geldiniz, ayaklarınıza sağlık. Kardeş belediyemiz Karakoyunlu’dan sizleri görmek bizleri çok sevindirdi” diye konuştu. Bir süre önce Karakoyunlu’ya yaptığı ziyareti hatırlatan Başkan Zolan, “Biz Karakoyunlu’yu çok sevdik. En yakın fırsatta da yine gelmeyi düşünüyoruz” dedi. Türkiye'nin huzurunu ve barışını hedef alan saldırıların asla başarılı olamayacağına vurgu yapan Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizler her zamankinden daha çok bir ve beraber olacağız, kardeş olacağız. Bizim bu birliğimizi beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek” diye konuştu.

 

“Karakoyunlu halkı çok mutlu oldu”

 

Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayında Karakoyun ilçesinde verdiği iftardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Gerçekten çok muhteşem oldu. Karakoyun’un tarihinde görülmemiş bir şeydi. Milletimizin çok hoşuna gitti. Gerek Iğdır’dan gelenler ve gerekse Karakoyun halkı çok mutlu oldu” diyerek Başkan Zolan’a teşekkür etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.