Başkan Zolan Vatandaşla Buluştu

Başkan Zolan Vatandaşla Buluştu

Muratdede Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Osman Zolan, Erdoğan’ın her daim kendilerine söylemiş olduğu "Millete hizmetkâr olacaksınız" sözünü anımsatarak, bu düstur ile gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

A+A-


 

Başkan Osman Zolan, Muratdede Mahallesi'nde vatandaşlar ile buluşarak, Denizli’nin 2004’ten beri süren gelişimini ve hizmetleri anlattı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören toplantıda konuşma yapan Başkan Osman Zolan, 14 sene evvelki Denizli ile bugün ki Denizli’nin yan yana konulduğunda çok farklı olduğunu, Denizli’de sağlıklı içme suyunun o zaman olmadığını, kanalizasyonların ayrı bir sıkıntı olduğunu, nefes alacak havanın olmadığını, şimdi  bu ve benzeri tüm sorunları çözdüklerini belirtti.

 

“Güzelliklerimizle örnek oluyoruz”

 

Geçmişte başka şehirlerin şehir giriş ve çıkışlarına özendiklerini, bugünse Denizli ilinin birçok konuda olduğu gibi şehir giriş çıkışları ile de Türkiye’ye örnek bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Osman Zolan, köprülü kavşaklarıyla, pek çok güzelliklerle örnek olduklarını, Üçgen’de eskiden 15-20 dakika beklendiğini, stresi, zaman kaybı, hava kirliliği ve yakıt giderinin olduğunu,  şimdi hiç durmaksızın, geçip gidildiğini, şimdi o 15-20 dakikayı eve ya da işe ayırıyoruz.  Şükürler olsun Denizli’de her şey çok güzel oluyor. Bunun baş mimarının Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.