Başkanımızın Yanındayız

Başkanımızın Yanındayız

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci ve minibüs durak başkanları, Başkan Osman Zolan’ı ziyaret etti.

A+A-

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci, bugüne dek  kendilerine gösterdiği yakın ilgiden ötürü Başkan Osman Zolan’a teşekkür edip, "Başkanımızın yanındayız" mesajını verdi.

 

Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci ve minibüs durak başkanları, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Denizli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Köksal Semerci, yoğun programları arasında kendilerini kabul ettikleri için Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Semerci, “Arkadaşlar 'Başkanımızı görelim, başarılar dileyelim. Başkanımızın yanında olduğumuzu söyleyelim' dediler. Sizler de bizi kırmadınız” diye konuştu. Kendilerine her zaman destekte bulunan Başkan Osman Zolan’a teşekkür eden Köksal Semerci, “Biz sorunlarımız olduğu zaman zaten sizlere iletiyoruz. Bugüne kadar bizlere gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı Allah razı olsun. Arkadaşlarım adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

" Hep beraber bu güzellikte payımız var "

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Osman Zolan," Biz birlikte kamu hizmeti yapıyoruz. Şehrimizde ulaşımla ilgili ihtiyaçları en üst seviyede birlikte karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Biz bir taraftan belediye otobüsleriyle vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz, siz diğer taraftan minibüslerle bizlere destek oluyorsunuz" dedi. Vatandaşların Denizli’de ulaşım konusunda büyük kolaylıklar yaşadığına dikkat çeken Başkan Osman Zolan, "Türkiye’de ilk olan Trafik Yönetim Sistemini faaliyete geçirdik. 2004’te 134 bin araç vardı şimdi 404 bini geçti. Artan araç sayısına rağmen köprülü kavşaklarımız, yeni caddelerimiz, kavşak düzenlemelerimizle yollarda herhangi bir genişleme olmamasına rağmen bu üç kat artan aracı hareket eder halde tutuyoruz" dedi.

"Birlikte başardık"

Trafikte herhangi bir tıkanıklığa sebebiyet vermemek üzere çalışmalar ve yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bugün Denizlimiz sadece ulaşımda değil birçok konuda, altyapısıyla, yeşil alanlarıyla, spor alanlarıyla parmakla gösterilir bir şehir haline geldi. Bunu da birlikte başardık. Hep beraber bu güzellikte payımız var"  diye konuştu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.