Başvuru Süresi Doluyor

Başvuru Süresi Doluyor

Pamukkale Belediyesi tarafından 2018-2019 eğitim öğretim döneminde ortaokul ve lise öğrencilerine yapılacak olan eğitim yardımı başvuruları için zaman doluyor.

A+A-

Pamukkale İlçesi’nde ikamet eden 7’den 70’e herkese hitap edecek olan projelere imzasını atan Pamukkale Belediyesi, eğitim alanındaki destekleriyle öğrencileri ve velileri sevindiriyor. Başkan Hüseyin Gürlesin, geleceğe yön verecek olan çocukların eğitimlerine katkı sağlamak için,  ilçedeki 128 okulun tamamına ulaşıp, ihtiyaçlarını giderme ile alakalı desteklerini hiçbir zaman esirgemediklerini ifade etti.

 

EĞİTİM YARDIMI BAŞVURULARI 28 EYLÜL’DE SON

 

Pamukkale Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacı ile her sene olduğu gibi bu sene de yaptığı eğitim yardımları için son gün 28 Eylül Cuma. Başkan Hüseyin Gürlesin, ailelere eğitim yardımı başvuruları için geç kalmamalarını tavsiye etti. Bu sene toplam 2500 öğrenciye 1 milyon 600 bin TL’lik eğitim desteğinin yapılacağını dile getiren Gürlesin,  eğitim desteği verilen öğrencilerin sayısının her sene artırıldığını, başvuru süresinin bitmesine az bir süre kaldığını, başvuruları belediye bünyesinde oluşturulmuş olan heyetin dikkatlice incelediğin ve en çok ihtiyacı olan 2500 ortaokul, lise öğrencisine eğitim desteği vereceklerini, 1250 lise öğrencisine 8 ay süresince 90 TL, yine 1250 ortaokul öğrencisinin ise  8 ay boyunca aylık 70 TL eğitim desteği yapılacağını belirtti.

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvurularının, gerekli tüm evraklar ile ve başvuru formu ile beraber, Atatürk Caddesi’ndeki Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne şahsen yapılacaktır. Başvuru yapmak için gerekli olan başvuru formuna www.pamukkale.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.