Başvurular 11 Ekim'de Bitiyor

Başvurular 11 Ekim'de Bitiyor

Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa yaptığı “Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri” isimli proje kapsamında ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın yeni dönem kayıtları başladı.

A+A-

Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu çerçevesinde sürdürdüğü ‘Pamukkale’de Gönüllülük Hareketi’ isimli proje kapsamında “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları”nın 3. dönemi başlıyor. Pamukkale Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile sürdürülen Avrupa Birliği Projesi çerçevesinde organize edilen kurslar Denizli’de ikamet eden tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsamakta. Başvurular www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılmaktayken, son başvuru tarihi 11 Ekim 2018 olarak tespit edildi. Denizli ilinde ikamet eden tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsamış olan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nda eğitimlerin İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenlerce verilecek. Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Merkezi’nin işbirliği ile organize edildiği Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları, Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde ki Ek Hizmet Binasında ve Denizli Gençlik Merkezi’nde yapılacak.

“AMACIMIZ, GENÇLERİN GELECEĞİNE KATKI SUNMAK”

Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın 2018 senesi 3. dönem başvurularının başladığını ifade eden Başkan Gürlesin, gençlerin eğitimine katkı sağlamayı hedeflediklerini, yalnızca ilçe sınırlarında değil Denizli’de ikamet eden tüm gençlere yönelik hazırladıkları kurslara gençlerin ilgisinin oldukça fazla olduğunu, 2018’in 3. dönem kursları için başvuruları başladığını, bu kurslardaki amacın gençlerin mevcut yabancı dil bilgisini konuşmaya dökebilmesini teşvik etmek olduğunu, 11 Ekim 2018 tarihinde sona ereceğini, gençlerin bu güzel fırsatı kaçırmamalarını tavsiye ettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.